HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Sigma S2U Nova is een water gedragen lak geschikt voor alle houtwerk binnen zoals deuren, kozijnen en vloeren. Kortom de ideale lak voor een huis waarin geleefd wordt!

Sigma S2U Nova: de keiharde lak voor binnen

In combinatie met de Sigma S2U Nova Primer krijg je een keihard en duurzaam resultaat. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit vier verschillende glansgradaties: hoogglans, halfglans, zijdeglans en mat. Als je op zoek bent naar een zeer hoogwaardig en duurzaam eindresultaat, naar een lak die niet verkleurt, dan gebruik je Sigma S2U Nova. Dankzij de LTA+ technologie is de lak uitermate bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. 

EXTRA INFO OVER: SIGMA S2U NOVA: DE KEIHARDE LAK VOOR BINNEN

SIGMA S2U NOVA GLOSS

Sigma S2U Nova Gloss: hoogwaardige, water gedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met LTA+-technologie. Met hoogglansverf zorg je voor een prachtige glans en een strakke afwerking. Doordat het oppervlak erg glad is, krijgt vuil ook minder kans om zich te hechten.

SIGMA S2U NOVA SEMI-GLOSS

Sigma S2U Nova Semi-Gloss: hoogwaardige water gedragen halfglanzende lakverf met LTA®-technologie. Deze variant kies je wanneer hoogglans net teveel is, maar je toch een strakke en gemakkelijk te onderhouden afwerking wilt.

SIGMA S2U NOVA MATT

Sigma S2U Nova Matt: hoogwaardige water gedragen, matte lakverf met LTA®-technologie. Matte verf heeft geen glans en zorgt voor een rustig effect. Matte verf camoufleert ook oneffenheden op de ondergrond die je verft. Vaak wordt voor een industriële look matte verf gebruikt.

SIGMA S2U NOVA SATIN

Sigma S2U Nova Satin: hoogwaardige, water gedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. Door het gebruik van zijdeglans zijn oneffenheden in de ondergrond minder zichtbaar en ontstaat al snel een mooi resultaat. Hierdoor is zijdeglansverf gebruiksvriendelijk en geeft het een warme uitstraling.

meer over
Sigma S2U Nova, keiharde lak met antislip voor op de trap

advies
Hoe houd ik een
geverfde muur of
oppervlakte schoon?

Sigma S2U nova
binnenlak

over
SIgma

Jouw vragen stel je bij Decokay Van Etten

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 9 June 2019 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Grachtengroen maakt plaats voor Antraciet
  Als het weer tijd is om buiten aan de slag te gaan met deuren en kozijnen, dan kun je ook overwegen om een andere kleur verf te gebruiken. Maar wat past bij jouw huis, wat zijn de trends, en wat kun je beter niet doen als het gaat om kleuren buiten?
  NAAR DE BLOG +
 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP