HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Interfloor is al sinds 1928 toonaangevend op het gebied van tapijt en vinyl in Nederland. Door de jarenlange ervaring weet Interfloor wat de klant wil: zelf kiezen!

Interfloor: kamerbrede en moderne vloeroplossingen

Of het nu gaat om de consument of om de professionele gebruiker, Interfloor biedt voor iedere klant het juiste product. Daar wordt de collectie ook continu op afgestemd. Op zoek naar een strakke terrazzo-look vloer voor intensief (bedrijfs)gebruik, of naar een niet van echt te onderscheiden eiken plankenvloer voor in de woonkamer? De Interfloor-collectie bevat honderden soorten tapijt en vinyl in talloze kleuren en dessins en voor elke gebruiker en elke portemonnee.  


Interfloor stelt zowel bij tapijt als vinyl hoge gebruikseisen voor warmte, comfort en veiligheid. Die aspecten moeten optimaal zijn. Bovendien scoort het tapijt en het vinyl van Interfloor ook op technisch vlak hoge ogen. De vloeren zijn niet aan slijtage onderhevig, zijn brandwerend en de kleurechtheid is goed. En laten we niet vergeten dat ook vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden en het onderhoud?: appeltje eitje.  
Kortom: met Interfloor kun je rekenen op jarenlang woon- en werkplezier!

impressie
Interfloor
MYSCRETE
tapijt collectie

advies
Statische elektriciteit
en tapijt

meer over
Interfloor
DYNAMIC WOODSTONE
vinyl collectie

blog
Interfloor
kamerbreed vinyl

Jouw vragen stel je bij Decokay Van Etten

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 13 July 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Uber hip: tapijt met betonlook
  Langzaamaan verovert tapijt weer de harten van veel mensen. Natuurlijk heeft deze vloerbedekking veel voordelen, maar jarenlang moest die opboksen tegen pvc, hout en laminaat. Met het nieuwe beton-look tapijt van Interfloor komt daar voorgoed verandering in!
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2018 door Kees van Wijnen, in Advies
  Vinyl: ook ideaal voor natte ruimtes!
  Douchen, een bad nemen, tandenpoetsen, handen wassen… Een badkamer is een natte en vochtige ruimte. Maar vinyl is een materiaal dat voor 100% bestand is tegen vocht en water(damp), mits het natuurlijk op de juiste manier wordt toegepast.
  NAAR DE BLOG +
 • 22 February 2018 door , in Product
  Interfloor kamerbreed vinyl
  Vinyl, en het zusje PVC, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waarom? Door oneindig veel kleuren en dessins, maar ook door gebruikersgemak en duurzaamheid is de populariteit enorm gestegen.
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP