HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Parade is een merk dat vertegenwoordigd wordt door Tarkett, internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Ook andere bekende namen in de wereld van kwaliteitstapijt: DESSO en Bonaparte, vallen onder Tarkett.

Of het nu gaat om vloerbedekking voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor, het bekleden van een trap of een mooi vloerkleed op maat, Parade bevindt zich in het topsegment van de markt en levert tapijt van een hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. De Parade collectie is daarom enkel verkrijgbaar via geselecteerde dealers; de betere woning-, textiel- en interieurwinkel.

Behalve dat Parade kwaliteit en stijlvol design wil leveren, werkt zij volgens het Cradle-to-Cradle principe. Dat betekent dat enkel duurzame en herbruikbare materiaalsoorten worden gebruikt. Dit komt de gezondheid van zowel de medewerkers als de eindgebruikers ten goede. En over gezondheid gesproken; mensen die last hebben van ademhalingsproblemen of stofdeeltjes zitten bij Parade ook goed. Stofdeeltjes worden in de vloeren van Parade namelijk langer vastgehouden, alvorens de stofzuiger over het tapijt gaat. 

impressie
Parade
Touch eXtra collectie

blog
Liefde voor linnen,
ook op de vloer

meer over
Parade
Linon collectie

advies
Wat zijn de voordelen
van tapijt?

Jouw vragen stel je bij Decokay Van Etten

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP