HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Holland Haag is al bijna 100 jaar dé totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen. Dat uit zich niet alleen in eigentijdse en hoogwaardige collecties – voor elke portemonnee – maar ook in service en kwaliteit.

Holland Haag: exclusieve en moderne stoffen

De collecties van Holland Haag bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om kamerhoge gordijnstoffen met een luxueuze uitstraling of om een jonge, hippe collectie die zeer prijsvriendelijk is… 

Holland Haag stelt alle collecties met zorg samen en zo is er altijd een eigentijds en verrassend aanbod dat zich ook kenmerkt door een breed assortiment. Je voelt de liefde voor stof terugkomen in de diverse collecties. En daarbij gaat het niet alleen om kwaliteit en exclusiviteit, maar ook om veiligheid – denk hierbij aan brandvertragende stoffen. Kortom met een gordijn van Holland Haag heb je altijd een passende oplossing!

impressie
Holland Haag
New natural collecite

blog
De natuur in huis...
met gordijnen

advies
Wat voor plooi mogelijkheden zijn er voor gordijnen?

meer over
Holland Haag
Catch collectie

Jouw vragen stel je bij Decokay Van Etten

Over producten, informatie en advies

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 8 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  NAAR DE BLOG +
 • 5 June 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Een tipje van de sluier: JAB
  Op zoek naar zachte, lichte gordijnen die een luxe en serene sfeer geven? Wil je toveren met zonlicht? Denk dan eens aan voiles in een prachtig subtiele kleur.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 May 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  ​Gordijnen, de kers op de taart
  Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.
  NAAR DE BLOG +

VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP